İBT WEB

Millî Savunma Bakan Yardımcısı Karaosmanoğlu, ABD’nin Libya ve Ankara Büyükelçilerini kabul etti

Genel 12.08.2020 - 18:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3257+ kez okundu.
 

Millî Savunma Bakan Yardımcısı Karaosmanoğlu, ABD’nin Libya ve Ankara Büyükelçilerini kabul etti

Millî Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu, ABD’nin Libya ve Ankara Büyükelçilerini kabul etti. Millî Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu, Ankara’ya ziyaret gerçekleştiren ABD’nin Libya Büyükelçisi Richard B. Norland ve Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield’i kabul etti. Millî Savunma Bakanlığında gerçekleşen görüşmede Libya’daki son gelişmeler ile ikili ve bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Millî Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu, ABD’nin Libya ve Ankara Büyükelçilerini kabul etti.

Millî Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu, Ankara’ya ziyaret gerçekleştiren ABD’nin Libya Büyükelçisi Richard B. Norland ve Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield’i kabul etti. Millî Savunma Bakanlığında gerçekleşen görüşmede Libya’daki son gelişmeler ile ikili ve bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.