İBT WEB

Milli Takım Almanya’ya gitti

Siyaset 06.10.2020 - 08:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2017+ kez okundu.
 

Milli Takım Almanya’ya gitti

A Milli Futbol Takımı, Almanya ile oynayacağı hazırlık maçı için Köln’e hareket etti. A Milli Futbol Takımı, Almanya ile karşılaşacağı hazırlık maçı için İstanbul Havalimanı genel havacılık terminalinden Köln’e gitti. Milliler, saat 11.00’de Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Almanya’ya hareket etti. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir milli futbolcu Köln Stadyumu’nda bugün TSİ 20.30 basın toplantısında açıklamalarda bulunacak. Ay-Yıldızlılar, Almanya ile oynanacak özel maçtan önce stadyumdaki son idmanı TSİ 21.00 yapacak. Milliler, yarın saat 21.45’te Almanya ile karşı karşıya gelecek.
A Milli Futbol Takımı, Almanya ile oynayacağı hazırlık maçı için Köln’e hareket etti.
A Milli Futbol Takımı, Almanya ile karşılaşacağı hazırlık maçı için İstanbul Havalimanı genel havacılık terminalinden Köln’e gitti. Milliler, saat 11.00’de Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Almanya’ya hareket etti. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir milli futbolcu Köln Stadyumu’nda bugün TSİ 20.30 basın toplantısında açıklamalarda bulunacak. Ay-Yıldızlılar, Almanya ile oynanacak özel maçtan önce stadyumdaki son idmanı TSİ 21.00 yapacak.
Milliler, yarın saat 21.45’te Almanya ile karşı karşıya gelecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.