İBT WEB

Milli takımlar stadyuma ulaştı

Siyaset 03.09.2020 - 17:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3887+ kez okundu.
 

Milli takımlar stadyuma ulaştı

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup ilk maçında karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı ve Macaristan Milli Takımı 4 Eylül Stadı’na geldi. Karşılaşmaya kısa süre kala iki takım da Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’na geldi. Stada giriş yapan ilk takım Macaristan olurken, sonrasında A Milli Futbol Takımı’nı taşıyan otobüs stada ulaştı.
UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup ilk maçında karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı ve Macaristan Milli Takımı 4 Eylül Stadı’na geldi.
Karşılaşmaya kısa süre kala iki takım da Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’na geldi. Stada giriş yapan ilk takım Macaristan olurken, sonrasında A Milli Futbol Takımı’nı taşıyan otobüs stada ulaştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.