İBT WEB

Minik Muhammet Talha’dan örnek davranış

13.08.2020 - 15:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3193+ kez okundu.
 

Minik Muhammet Talha’dan örnek davranış

Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde ikamet eden Muhammet Talha Koçak, yolda bulduğu 200 TL parayı babası ile İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam’a teslim etti. İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, minik yavrumuzun bu davranışı bizleri duygulandırdı. Bu yaşında örnek bir davranış sergiledi. Hem babası Ramazan Koçak hem de minik yavrumuz Muhammet Talha Koçak’a teşekkür ediyorum dedi.
Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde ikamet eden Muhammet Talha Koçak, yolda bulduğu 200 TL parayı babası ile İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam’a teslim etti.
İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, minik yavrumuzun bu davranışı bizleri duygulandırdı. Bu yaşında örnek bir davranış sergiledi. Hem babası Ramazan Koçak hem de minik yavrumuz Muhammet Talha Koçak’a teşekkür ediyorum dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.