İBT WEB

Miniklere polis amca ve ablalardan çikolata ikramı

Genel 13.05.2020 - 13:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2461+ kez okundu.
 

Miniklere polis amca ve ablalardan çikolata ikramı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan önlemler nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 14 yaş altı çocuklar uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıktı. 11 Mart’tan bu yana geçen iki ayı aşkın süreçte evlerinden dışarı çıkamayan 14 yaş altı çocuklar saat 11.00 ile 15.00 arasında ebeveynleriyle birlikte deniz kıyıları, cadde ve sokaklara koştu. Bir anda ilçeyi cıvıl cıvıl bir hale getiren miniklere Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polis memurları da çikolata ikramında bulundu. Aynı zamanda Ayvalık Kaymakamlığı bünyesinde ki Vefa Sosyal Destek Grubu üyesi polis memurları; parklarda ve oyun ekipmanlarında 4 saatlik özgürlüğün tadını çıkaran miniklere çikolata ikramının yanı sıra maske hediye etmeyi de ihmal etmedi. Polis amcaları ve polis ablalarının kendilerine ikram ettikleri çikolataları afiyetle yiyen minikler, maskelerini de taktıktan sonra güzel havanın tadını oyunlar oynayarak sürdürmeyi ihmal etmediler.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan önlemler nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 14 yaş altı çocuklar uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıktı.
11 Mart’tan bu yana geçen iki ayı aşkın süreçte evlerinden dışarı çıkamayan 14 yaş altı çocuklar saat 11.00 ile 15.00 arasında ebeveynleriyle birlikte deniz kıyıları, cadde ve sokaklara koştu.
Bir anda ilçeyi cıvıl cıvıl bir hale getiren miniklere Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polis memurları da çikolata ikramında bulundu.
Aynı zamanda Ayvalık Kaymakamlığı bünyesinde ki Vefa Sosyal Destek Grubu üyesi polis memurları; parklarda ve oyun ekipmanlarında 4 saatlik özgürlüğün tadını çıkaran miniklere çikolata ikramının yanı sıra maske hediye etmeyi de ihmal etmedi.
Polis amcaları ve polis ablalarının kendilerine ikram ettikleri çikolataları afiyetle yiyen minikler, maskelerini de taktıktan sonra güzel havanın tadını oyunlar oynayarak sürdürmeyi ihmal etmediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.