İBT WEB

Mirkelam Hataylı hayranlarıyla buluştu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2022 - 18:12, Güncelleme: 29.05.2022 - 14:59 8789+ kez okundu.
 

Mirkelam Hataylı hayranlarıyla buluştu

Mirkelam Hataylı hayranlarıyla buluştu

Türk pop müziğinin başarılı ismi Mirkelam, EXPO 2021 Hatay bahar konserleri kapsamında, Arsuz’da sevenleriyle buluştu.Alanı dolduran yüzlerce hayranıyla birlikte şarkılarını seslendiren Mirkelam, Hataylılara eğlence ve müzik dolu bir gece yaşattı.90’lı yıllarda çıkarttığı şarkılarla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Mirkelam, çocukluk zamanlarında İskenderun’da bulunduğunu ve EXPO sayesinde yeniden Hatay’a gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.Eğlence dolu konser sonunda Başkan Vekili Fedai Yücedal, Başkan Savaş’ın selamlarını ileterek Mirkelam’a çiçek hediye etti.
Mirkelam Hataylı hayranlarıyla buluştu
Türk pop müziğinin başarılı ismi Mirkelam, EXPO 2021 Hatay bahar konserleri kapsamında, Arsuz’da sevenleriyle buluştu.
Alanı dolduran yüzlerce hayranıyla birlikte şarkılarını seslendiren Mirkelam, Hataylılara eğlence ve müzik dolu bir gece yaşattı.
90’lı yıllarda çıkarttığı şarkılarla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Mirkelam, çocukluk zamanlarında İskenderun’da bulunduğunu ve EXPO sayesinde yeniden Hatay’a gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Eğlence dolu konser sonunda Başkan Vekili Fedai Yücedal, Başkan Savaş’ın selamlarını ileterek Mirkelam’a çiçek hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.