İBT WEB

Mısır’da otomobil eczaneye daldı: 3 yaralı

08.05.2020 - 16:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2032+ kez okundu.
 

Mısır’da otomobil eczaneye daldı: 3 yaralı

Mısır’da kontrolden çıkan otomobilin eczaneye girmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Mısır’ın Mansura kentinde kontrolden çıkan otomobil Cumhuriyet caddesinde bulunan eczaneye girdi. Olayda, araç sürücüsü ile 2 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edilirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan, aracın eczaneye girdiği anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Mısır’da kontrolden çıkan otomobilin eczaneye girmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
Mısır’ın Mansura kentinde kontrolden çıkan otomobil Cumhuriyet caddesinde bulunan eczaneye girdi. Olayda, araç sürücüsü ile 2 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edilirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Öte yandan, aracın eczaneye girdiği anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.