İBT WEB

Motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine trafik güvenliği denetimi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2022 - 14:11, Güncelleme: 22.04.2022 - 13:07 1235+ kez okundu.
 

Motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine trafik güvenliği denetimi

Motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine trafik güvenliği denetimi

Hatay’da, İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri “Motosiklet ve Motorlu Bisikletlere” yönelik denetim gerçekleştirdi.Trafik güvenliğinin artırılması, kazaların önlenmesi, trafik kazaları sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla Hatay Emniyet Müdürlüğüne bağlı 29 ekip 53 personelin katılımı ile “Motosiklet ve Motorlu Bisikletlere” yönelik denetim gerçekleştirildi.Yapılan denetimlerde, 1.651 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Kural ihlalinde bulunduğu tespit edilen 388 sürücüye idari para cezası uygulandı.
Motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine trafik güvenliği denetimi
Hatay’da, İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri “Motosiklet ve Motorlu Bisikletlere” yönelik denetim gerçekleştirdi.
Trafik güvenliğinin artırılması, kazaların önlenmesi, trafik kazaları sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla Hatay Emniyet Müdürlüğüne bağlı 29 ekip 53 personelin katılımı ile “Motosiklet ve Motorlu Bisikletlere” yönelik denetim gerçekleştirildi.
Yapılan denetimlerde, 1.651 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Kural ihlalinde bulunduğu tespit edilen 388 sürücüye idari para cezası uygulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.