İBT WEB

Motosikletle tehlikeli yolculuk kamerada

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 10:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 09:56 1323+ kez okundu.
 

Motosikletle tehlikeli yolculuk kamerada

Motosikletle tehlikeli yolculuk kamerada

Kırıkkale’de motosiklet üzerinde kasksız yolculuk yapan iki kişi, hem kendi canlarını hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı. O anlar ise kameraya yansıdı.Kırıkkale’de plakasız motosiklet üzerinde kasksız yolculuk yapan iki kişi, trafikte tehlike saçtı. Ana cadde üzerinde hareket halindeyken motosiklete yan oturan kadın, bir eliyle ekmeği tutup diğer eliyle de sürücüden tutunarak kendini korumaya çalıştı. Önlem almadan motosikletle trafiğe çıkarak hem kendi canlarını hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı.O anlar ise kameraya yansıdı. Görüntülerde kasksız motosiklet sürücüsü ile arkasında yan oturan kadının trafikte uzun süre ilerlediği görülüyor.
Motosikletle tehlikeli yolculuk kamerada
Kırıkkale’de motosiklet üzerinde kasksız yolculuk yapan iki kişi, hem kendi canlarını hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı. O anlar ise kameraya yansıdı.
Kırıkkale’de plakasız motosiklet üzerinde kasksız yolculuk yapan iki kişi, trafikte tehlike saçtı. Ana cadde üzerinde hareket halindeyken motosiklete yan oturan kadın, bir eliyle ekmeği tutup diğer eliyle de sürücüden tutunarak kendini korumaya çalıştı. Önlem almadan motosikletle trafiğe çıkarak hem kendi canlarını hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı.
O anlar ise kameraya yansıdı. Görüntülerde kasksız motosiklet sürücüsü ile arkasında yan oturan kadının trafikte uzun süre ilerlediği görülüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.