İBT WEB

MSB: “Ankara’dan havalanan TSK’ya ait uçağımız, Lübnan’ın başkenti Beyrut’a ulaştı”

Genel 11.08.2020 - 19:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2534+ kez okundu.
 

MSB: “Ankara’dan havalanan TSK’ya ait uçağımız, Lübnan’ın başkenti Beyrut’a ulaştı”

Milli Savunma Bakanlığı, Ankara’dan havalanan tıbbi yardım malzemesinin Lübnan’ın başkenti Beyrut’a ulaştığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Ankara’dan havalanan TSK’ya ait uçağımız, beraberindeki tıbbi yardım malzemeleri ve AFAD personeli ile Lübnan’ın Başkenti Beyrut’a ulaştı” ifadelerini kullandı.
Milli Savunma Bakanlığı, Ankara’dan havalanan tıbbi yardım malzemesinin Lübnan’ın başkenti Beyrut’a ulaştığını açıkladı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Ankara’dan havalanan TSK’ya ait uçağımız, beraberindeki tıbbi yardım malzemeleri ve AFAD personeli ile Lübnan’ın Başkenti Beyrut’a ulaştı” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.