İBT WEB

Mudanya sahilleri Bursa Büyükşehir Belediyesi’yle güzelleşiyor

09.05.2020 - 11:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2713+ kez okundu.
 

Mudanya sahilleri Bursa Büyükşehir Belediyesi’yle güzelleşiyor

Bursa Büyükşehir Belediye ekipleri Mudanya’da sahil şeridi boyunca temizlik ve ıslah çalışması yaptı. Mudanya’da Bursa Büyükşehir Belediyesi sorumlulukları içerisinde bulunan sahillerde yaz aylılarının müjdecisi baharın gelmesiyle sahiller ve refüjlerde Mudanya’nın görüntüsünü güzelleştirecek temizlik ve ıslah çalışmaları başlattı. Mudanya AK Parti yöneticilerinin rehberliğinde çalışmalarını sürdüren belediye ekibine, AK Parti Mudanya İlçe yöneticileri Turgay Sayar, Ersin Memi ve Hayriye Şenyüz saha ekiplerinin yaptıkları çalışmaları yerinde incelediler.
Bursa Büyükşehir Belediye ekipleri Mudanya’da sahil şeridi boyunca temizlik ve ıslah çalışması yaptı.
Mudanya’da Bursa Büyükşehir Belediyesi sorumlulukları içerisinde bulunan sahillerde yaz aylılarının müjdecisi baharın gelmesiyle sahiller ve refüjlerde Mudanya’nın görüntüsünü güzelleştirecek temizlik ve ıslah çalışmaları başlattı. Mudanya AK Parti yöneticilerinin rehberliğinde çalışmalarını sürdüren belediye ekibine, AK Parti Mudanya İlçe yöneticileri Turgay Sayar, Ersin Memi ve Hayriye Şenyüz saha ekiplerinin yaptıkları çalışmaları yerinde incelediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.