İBT WEB

Müdür Başyiğit’e ’Isınıyoruz, tükeniyoruz’ isimli proje tanıtıldı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 11:50, Güncelleme: 05.04.2022 - 11:43 1418+ kez okundu.
 

Müdür Başyiğit’e ’Isınıyoruz, tükeniyoruz’ isimli proje tanıtıldı

Müdür Başyiğit’e ’Isınıyoruz, tükeniyoruz’ isimli proje tanıtıldı

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyigit’e, Kütahya Hafız İmam Hatip Ortaokulu’nca “Isınıyoruz, tükeniyoruz’ isimli eTwinning projesinin tanıtımı yapıldı.Proje kurucusu Kütahya Hafız İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Çalışkan ve proje kurucu ortağı Şehitler Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Özlem Coşkun tarafından ’Isınıyoruz, tükeniyoruz’ isimli eTwinning projesi çerçevesinde küresel ısınmaya dikkat çekmek ve bu soruna çözümler üretmeyi hedefleyen proje çalışmaları hakkında Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyigit ’e bilgilendirilme yapıldı.Türkiye’den farklı şehirlerdeki ve Polonya’daki okullarla ortak yürütülen proje çalışmaları sürecinde öğrencilerin gözüyle küresel ısınma etkinliği çerçevesinde oluşturulan kelime bulutuyla yapılan kitap ayracı ve proje maskotu penguen İl Milli Eğitim Müdürü Başyiğit’e takdim edildi.
Müdür Başyiğit’e ’Isınıyoruz, tükeniyoruz’ isimli proje tanıtıldı
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyigit’e, Kütahya Hafız İmam Hatip Ortaokulu’nca “Isınıyoruz, tükeniyoruz’ isimli eTwinning projesinin tanıtımı yapıldı.
Proje kurucusu Kütahya Hafız İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Çalışkan ve proje kurucu ortağı Şehitler Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Özlem Coşkun tarafından ’Isınıyoruz, tükeniyoruz’ isimli eTwinning projesi çerçevesinde küresel ısınmaya dikkat çekmek ve bu soruna çözümler üretmeyi hedefleyen proje çalışmaları hakkında Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyigit ’e bilgilendirilme yapıldı.
Türkiye’den farklı şehirlerdeki ve Polonya’daki okullarla ortak yürütülen proje çalışmaları sürecinde öğrencilerin gözüyle küresel ısınma etkinliği çerçevesinde oluşturulan kelime bulutuyla yapılan kitap ayracı ve proje maskotu penguen İl Milli Eğitim Müdürü Başyiğit’e takdim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.