İBT WEB

Muğla Emniyeti 30 şehit ve gazi ailesini Afyon’da ağırlayacak

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 10:40, Güncelleme: 13.12.2022 - 10:24 4614+ kez okundu.
 

Muğla Emniyeti 30 şehit ve gazi ailesini Afyon’da ağırlayacak

Muğla Emniyeti 30 şehit ve gazi ailesini Afyon’da ağırlayacak

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, şehit ve gazi ailelerini Afyon’daki tesislerde 3 gün boyunca misafir edecek.Engelliler, şehit ve gazilere yönelik etkinliklere devam eden Muğla İl Emniyet Müdürlüğü 30 şehit ve gazi ailesini Afyon’da misafir edecek. Şehit ve gazi aileleri Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından valilik önünde düzenlenen tören ile Afyon’a uğurlandı.Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ”Şehit ve gazi ailelerine ilgimiz ve alakamız devam edecek. Kış sezonunda biz bu insanların farklı bir etkinlik yaşamalarını mutlu olmalarını istiyoruz bunun içinde böyle etkinlikler yapmaya gayret ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Muğla Emniyeti 30 şehit ve gazi ailesini Afyon’da ağırlayacak
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, şehit ve gazi ailelerini Afyon’daki tesislerde 3 gün boyunca misafir edecek.

Engelliler, şehit ve gazilere yönelik etkinliklere devam eden Muğla İl Emniyet Müdürlüğü 30 şehit ve gazi ailesini Afyon’da misafir edecek. Şehit ve gazi aileleri Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından valilik önünde düzenlenen tören ile Afyon’a uğurlandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ”Şehit ve gazi ailelerine ilgimiz ve alakamız devam edecek. Kış sezonunda biz bu insanların farklı bir etkinlik yaşamalarını mutlu olmalarını istiyoruz bunun içinde böyle etkinlikler yapmaya gayret ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.