İBT WEB

Muhtar Kırgöz Mahallem Tarihinde Görmediği Hizmetlere Kavuşuyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.03.2022 - 15:07, Güncelleme: 15.03.2022 - 15:29 1650+ kez okundu.
 

Muhtar Kırgöz Mahallem Tarihinde Görmediği Hizmetlere Kavuşuyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Seyitli Mahallesinde kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına da başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Seyitli Mahallesinde kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına da başladı. Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz de,  Mahallem tarihinde görmediği hizmetlere kavuşuyor. Mahalle olarak çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, büyük alt ve üstyapı dönüşümüne devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 9 kilometrelik içme suyu hattı ile başlayan çalışmalarda 10 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme işine de başlandı. Mahallede altyapının ardından 49 bin metrekare de üstyapı çalışması yapılacak. “Mahalle olarak çok memnunuz” Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız mahallemize çok güzel hizmetler veriyor. Mahallemize içme suyu ve kanalizasyon hattı ve üstyapı yapılacak. Mahallem tarihinde görmediği hizmetlere kavuşuyor. Mahalle olarak çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Seyitli Mahallesinde kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına da başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Seyitli Mahallesinde kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına da başladı. Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz de,  Mahallem tarihinde görmediği hizmetlere kavuşuyor. Mahalle olarak çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, büyük alt ve üstyapı dönüşümüne devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 9 kilometrelik içme suyu hattı ile başlayan çalışmalarda 10 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme işine de başlandı. Mahallede altyapının ardından 49 bin metrekare de üstyapı çalışması yapılacak.

“Mahalle olarak çok memnunuz”

Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız mahallemize çok güzel hizmetler veriyor. Mahallemize içme suyu ve kanalizasyon hattı ve üstyapı yapılacak. Mahallem tarihinde görmediği hizmetlere kavuşuyor. Mahalle olarak çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.