İBT WEB

Munzur Gözeleri’ndeki çalışmalar canlı izlenebilecek

Genel 12.08.2020 - 11:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3813+ kez okundu.
 

Munzur Gözeleri’ndeki çalışmalar canlı izlenebilecek

Tunceli Valiliği, Munzur Gözeleri’ndeki peyzaj çalışmalarının anlık izlenebileceği linki paylaştı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Ovacık ilçemiz Munzur Gözeleri’nde yapılan peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarının canlı olarak izlenebilmesi için tunceli.csb.gov.tr web adresimiz hizmete açılmıştır. Uzaktan İzleme linki : http://78.187.144.226 , kullanıcı adı: gözeler ve şifre: Ovacik.62’dir” denildi.
Tunceli Valiliği, Munzur Gözeleri’ndeki peyzaj çalışmalarının anlık izlenebileceği linki paylaştı.
Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Ovacık ilçemiz Munzur Gözeleri’nde yapılan peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarının canlı olarak izlenebilmesi için tunceli.csb.gov.tr web adresimiz hizmete açılmıştır. Uzaktan İzleme linki : http://78.187.144.226 , kullanıcı adı: gözeler ve şifre: Ovacik.62’dir” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.