İBT WEB

Muratpaşa Belediyesi yaşlılar için parkları dezenfekte etti

Genel 10.05.2020 - 09:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2275+ kez okundu.
 

Muratpaşa Belediyesi yaşlılar için parkları dezenfekte etti

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, bugün sokağa çıkacak 65 yaş üstü vatandaşların oturma ihtimaline karşı park ve bahçelerdeki banklarda dezenfekte işlemi yaptı. Muratpaşa Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında parklarda birçok kişinin yan yana oturup sohbet ettiği bank ve oturma alanları "sosyal mesafe" kuralına uygun olan yenileriyle değiştirdi. Üçkapılar yanındaki parklara yerleştirilen yeni banklara en fazla iki kişi oturabilirken, banklar arasına birer metre mesafe bırakıldı. Çoklu oturma grupları yerine tekli tabure tipi banklar yerleştirildi. Bu banklar ayrıca yaşlıların oturma ihtimaline karşı dezenfekte edildi. Belediye ekipleri bunun yanında 50 gün sonra sokağa çıkacak olan 65 yaş üstü vatandaşlar için de kentte hazırlık yaptı. Ekiplerce başta sosyal mesafeli banklar olmak üzere kentin işlek yerleri olan Cumhuriyet Meydanı, Atatürk, Güllük, Işıklar ve Kazım Özalp caddeleri başta olmak üzere park ve bahçelerde, meydanlarda dezenfekte işlemi yapıldı. Üçkapılar’ın teras ve tutamak yerleri de dezenfekte edildi.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, bugün sokağa çıkacak 65 yaş üstü vatandaşların oturma ihtimaline karşı park ve bahçelerdeki banklarda dezenfekte işlemi yaptı.
Muratpaşa Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında parklarda birçok kişinin yan yana oturup sohbet ettiği bank ve oturma alanları "sosyal mesafe" kuralına uygun olan yenileriyle değiştirdi. Üçkapılar yanındaki parklara yerleştirilen yeni banklara en fazla iki kişi oturabilirken, banklar arasına birer metre mesafe bırakıldı. Çoklu oturma grupları yerine tekli tabure tipi banklar yerleştirildi. Bu banklar ayrıca yaşlıların oturma ihtimaline karşı dezenfekte edildi.
Belediye ekipleri bunun yanında 50 gün sonra sokağa çıkacak olan 65 yaş üstü vatandaşlar için de kentte hazırlık yaptı. Ekiplerce başta sosyal mesafeli banklar olmak üzere kentin işlek yerleri olan Cumhuriyet Meydanı, Atatürk, Güllük, Işıklar ve Kazım Özalp caddeleri başta olmak üzere park ve bahçelerde, meydanlarda dezenfekte işlemi yapıldı. Üçkapılar’ın teras ve tutamak yerleri de dezenfekte edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.