İBT WEB

Nallıhan’da Cumhuriyet Meydanı güvercinlere kaldı

Genel 09.05.2020 - 12:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2255+ kez okundu.
 

Nallıhan’da Cumhuriyet Meydanı güvercinlere kaldı

Nallıhan’da korona virüs (Covid-19) ile mücadele eden Türkiye’de alınan önlemler sonrasında Nallıhan’da anayollar, cadde ve sokaklar boş kaldı. Nallıhan’da koronavirüse karşı alınan önlemlerin ardından Cumhuriyet meydanı, Bursa Caddesi, Pirinç Alanı, Kocahan gibi insanların uğrak noktası haline gelen yerler güvercinlere kaldı.
Nallıhan’da korona virüs (Covid-19) ile mücadele eden Türkiye’de alınan önlemler sonrasında Nallıhan’da anayollar, cadde ve sokaklar boş kaldı.
Nallıhan’da koronavirüse karşı alınan önlemlerin ardından Cumhuriyet meydanı, Bursa Caddesi, Pirinç Alanı, Kocahan gibi insanların uğrak noktası haline gelen yerler güvercinlere kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.