İBT WEB

Nallıhan’da her öğrenci bir edebiyatçıya benzedi

16.05.2020 - 10:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2621+ kez okundu.
 

Nallıhan’da her öğrenci bir edebiyatçıya benzedi

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde Sakarya Ortaokulu tarafından her öğrenci bir edebiyatçıya benzetildi. Korona virüs nedeniyle okulların tatil edilmesiyle birlikte çalışmalarını öğretmenleri nezaretinde evlerde sürdüren Sakarya Ortaokulu 5-B sınıfı öğrencileri Türkçe öğretmenleri Ayşe Çetinkaya rehberliğinde yazarların hatırlanması ve unutulmaması için hazırladıkları bir klip ile kendilerini edebiyatçılara benzettiler. Evlerde yapılan hazırlıkların ardından ortaya güzel görüntüler çıktı. Ortaya çıkan görüntüleri izleyen vatandaşlar eğlenerek izlediklerini belirterek Ayşe Çetinkaya’yı tebrik etti.
Ankara’nın Nallıhan ilçesinde Sakarya Ortaokulu tarafından her öğrenci bir edebiyatçıya benzetildi.
Korona virüs nedeniyle okulların tatil edilmesiyle birlikte çalışmalarını öğretmenleri nezaretinde evlerde sürdüren Sakarya Ortaokulu 5-B sınıfı öğrencileri Türkçe öğretmenleri Ayşe Çetinkaya rehberliğinde yazarların hatırlanması ve unutulmaması için hazırladıkları bir klip ile kendilerini edebiyatçılara benzettiler. Evlerde yapılan hazırlıkların ardından ortaya güzel görüntüler çıktı.
Ortaya çıkan görüntüleri izleyen vatandaşlar eğlenerek izlediklerini belirterek Ayşe Çetinkaya’yı tebrik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.