İBT WEB

Necmettin Erbakan Köprüsünde yürüyen merdivenler bakıma alındı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.02.2022 - 16:21, Güncelleme: 22.02.2022 - 16:21 1569+ kez okundu.
 

Necmettin Erbakan Köprüsünde yürüyen merdivenler bakıma alındı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde üst geçitlerdeki yürüyen merdiven ve asansörlerin periyodik bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde üst geçitlerdeki yürüyen merdiven ve asansörlerin periyodik bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Necmettin Erbakan Yaya Üst Geçidinin güney tarafında bulunan yürüyen merdivenler 3 gün boyunca kullanıma kapatılacak.   KENT GENELİNDE DÜZENLİ BAKIM Büyükşehir Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde yürüyen merdiven ve asansörleri kullanabilmesi amacıyla Kocaeli genelindeki bütün ilçelerde yürüyen merdivenlerin periyodik bakımlarını yapıyor. Aylık periyodik bakımların yanı sıra yürüyen merdiven ve asansörlerde çıkabilecek arızalara da müdahale ve onarım hizmeti ekiplerce yürütülüyor. Böylece tüm yürüyen merdiven ve asansörlerin hizmet kalitesi artırılıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde üst geçitlerdeki yürüyen merdiven ve asansörlerin periyodik bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde üst geçitlerdeki yürüyen merdiven ve asansörlerin periyodik bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Necmettin Erbakan Yaya Üst Geçidinin güney tarafında bulunan yürüyen merdivenler 3 gün boyunca kullanıma kapatılacak.

 

KENT GENELİNDE DÜZENLİ BAKIM

Büyükşehir Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde yürüyen merdiven ve asansörleri kullanabilmesi amacıyla Kocaeli genelindeki bütün ilçelerde yürüyen merdivenlerin periyodik bakımlarını yapıyor. Aylık periyodik bakımların yanı sıra yürüyen merdiven ve asansörlerde çıkabilecek arızalara da müdahale ve onarım hizmeti ekiplerce yürütülüyor. Böylece tüm yürüyen merdiven ve asansörlerin hizmet kalitesi artırılıyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.