İBT WEB

Necmi Temizel Spor Tesisleri 28 Mayıs ta Açılıyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 26.05.2022 - 10:06, Güncelleme: 26.05.2022 - 10:06 1338+ kez okundu.
 

Necmi Temizel Spor Tesisleri 28 Mayıs ta Açılıyor

Necmi Temizel Spor Tesisleri 28 Mayıs ta Açılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve Büyükşehir Belediyesi iştiraki Besot A.Ş. tarafından işletilen merkez Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Necmi Temizel Spor Tesisleri, 28 Mayıs Cumartesi günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak.   Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve vatandaşların hoşça vakit geçireceği alanlardan bir tanesi olan Necmi Temizel Spor Tesisleri, 28 Mayıs Cumartesi günü itibariyle kapılarını vatandaşlara açacak. Manisalıların hizmetine sunulan havuz, Pazartesi günü hariç haftanın 6 günü ziyaretçilerini ağırlayacak. Saat 10.00-18.00 arası açık olacak tesiste, Manisalılar gün boyu serin sularda ve yeşilin içinde yazın tadını çıkarabilecek. Bunun yanı sıra tesis içerisinde yer alan kafeteryada da Manisalılar keyifle vakit geçirebilecek.
Necmi Temizel Spor Tesisleri 28 Mayıs ta Açılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve Büyükşehir Belediyesi iştiraki Besot A.Ş. tarafından işletilen merkez Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Necmi Temizel Spor Tesisleri, 28 Mayıs Cumartesi günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve vatandaşların hoşça vakit geçireceği alanlardan bir tanesi olan Necmi Temizel Spor Tesisleri, 28 Mayıs Cumartesi günü itibariyle kapılarını vatandaşlara açacak. Manisalıların hizmetine sunulan havuz, Pazartesi günü hariç haftanın 6 günü ziyaretçilerini ağırlayacak. Saat 10.00-18.00 arası açık olacak tesiste, Manisalılar gün boyu serin sularda ve yeşilin içinde yazın tadını çıkarabilecek. Bunun yanı sıra tesis içerisinde yer alan kafeteryada da Manisalılar keyifle vakit geçirebilecek.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.