İBT WEB

‘Neler Oluyor Hayatta’ programına ödül

Genel 02.10.2020 - 12:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2637+ kez okundu.
 

‘Neler Oluyor Hayatta’ programına ödül

Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programı İstanbul Üniversitesi ‘Altın 61’ ödülüne layık görüldü. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan oylamada yılın en iyi haber aktüel programı ’Neler Oluyor Hayatta’ seçildi. 30 bin öğrencinin katıldığı oylamada Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programı İstanbul üniversitesi Altın 61 ödülüne layık görüldü.
Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programı İstanbul Üniversitesi ‘Altın 61’ ödülüne layık görüldü.
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan oylamada yılın en iyi haber aktüel programı ’Neler Oluyor Hayatta’ seçildi. 30 bin öğrencinin katıldığı oylamada Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programı İstanbul üniversitesi Altın 61 ödülüne layık görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.