İBT WEB

Nevruz Bayramını Ongözlü Köprüde kutladı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 23.03.2021 - 11:07, Güncelleme: 23.03.2021 - 11:07 2945+ kez okundu.
 

Nevruz Bayramını Ongözlü Köprüde kutladı

Nevruz Bayramını Ongözlü Köprüde kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi Ongözlü Köprü'de düzenlediği Küçede Sanat Var konser etkinliğinde, vatandaşlar, Nevruz Bayramı'nı halaylar çekerek kutladı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nevruz Bayramı nedeniyle tarihi On Gözlü Köprüde düzenlediği “Küçede Sanat Var” etkinliğiyle vatandaşa müzik ziyafeti verdi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının her hafta farklı bir mekanda düzenlediği “Küçede Sanat Var” etkinliği, bu sefer vatandaşın Nevruz bayramı coşkusuna renk kattı.  Tarihi On Gözlü Köprüde gerçekleşen etkinlikte, konser alanında yakılan Nevruz ateşi etrafında vatandaşlar uzun süre canlı müzik eşliğinde halaylar çekerek eğlenceli dakikalar geçirdi. Kent Konservatuarı müzisyenleri seslendirdikleri Kürtçe, Zazaca ve Türkçe şarkılar dinleyicilerden büyük beğeni topladı.  Vatandaşlar, gerçekleşen konserle, Dicle Nehri, tarihi Ongözlü Köprü ve Kırklar Dağı'nın eşsiz güzelliğiyle hoşça vakit geçirdi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliğe vatandaşların yanı sıra Diyarbakır Ak Parti İl Başkanı Şerif Aydın ve Sur İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi'de katıldı.
Nevruz Bayramını Ongözlü Köprüde kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi Ongözlü Köprü'de düzenlediği Küçede Sanat Var konser etkinliğinde, vatandaşlar, Nevruz Bayramı'nı halaylar çekerek kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nevruz Bayramı nedeniyle tarihi On Gözlü Köprüde düzenlediği “Küçede Sanat Var” etkinliğiyle vatandaşa müzik ziyafeti verdi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının her hafta farklı bir mekanda düzenlediği “Küçede Sanat Var” etkinliği, bu sefer vatandaşın Nevruz bayramı coşkusuna renk kattı. 

Tarihi On Gözlü Köprüde gerçekleşen etkinlikte, konser alanında yakılan Nevruz ateşi etrafında vatandaşlar uzun süre canlı müzik eşliğinde halaylar çekerek eğlenceli dakikalar geçirdi.

Kent Konservatuarı müzisyenleri seslendirdikleri Kürtçe, Zazaca ve Türkçe şarkılar dinleyicilerden büyük beğeni topladı. 

Vatandaşlar, gerçekleşen konserle, Dicle Nehri, tarihi Ongözlü Köprü ve Kırklar Dağı'nın eşsiz güzelliğiyle hoşça vakit geçirdi.

Yoğun ilginin gösterildiği etkinliğe vatandaşların yanı sıra Diyarbakır Ak Parti İl Başkanı Şerif Aydın ve Sur İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi'de katıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.