İBT WEB

Nisan ayında karla mücadele

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 11:00, Güncelleme: 06.04.2022 - 09:59 1429+ kez okundu.
 

Nisan ayında karla mücadele

Nisan ayında karla mücadele

Kar ve çığ riski yüzünden yaklaşık 4 aydır kapalı olan Ardahan-Ardanuç karayolunun ulaşıma açılması için ekipler çalışma başlattı.Karayolları 183’üncü Şube Şefliği ekipleri, yoğun kar ve çığ riski bulunması, ayrıca trafik yoğunluğu olmaması sebebiyle ulaşıma kapalı tutulan karayolunu ulaşıma açmak için Bağdeşen köyü mevkiine geldi. Greyder ve kepçe desteğindeki ekipler, yolu ulaşıma açmak için karla mücadele çalışmalarına başladı. Metrelerce karda çalışma yapan ekipler, zaman zaman zor anlar yaşadı.Yolun bir hafta içerisinde ulaşıma açılması planlanıyor.
Nisan ayında karla mücadele
Kar ve çığ riski yüzünden yaklaşık 4 aydır kapalı olan Ardahan-Ardanuç karayolunun ulaşıma açılması için ekipler çalışma başlattı.
Karayolları 183’üncü Şube Şefliği ekipleri, yoğun kar ve çığ riski bulunması, ayrıca trafik yoğunluğu olmaması sebebiyle ulaşıma kapalı tutulan karayolunu ulaşıma açmak için Bağdeşen köyü mevkiine geldi. Greyder ve kepçe desteğindeki ekipler, yolu ulaşıma açmak için karla mücadele çalışmalarına başladı. Metrelerce karda çalışma yapan ekipler, zaman zaman zor anlar yaşadı.
Yolun bir hafta içerisinde ulaşıma açılması planlanıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.