İBT WEB

Okul çevresinde satış yapan üç uyuşturucu tacirine rekor ceza

Genel 30.12.2023 - 10:14, Güncelleme: 30.12.2023 - 10:14 878+ kez okundu.
 

Okul çevresinde satış yapan üç uyuşturucu tacirine rekor ceza

Diyarbakır’da okulların çevresinde uyuşturucu satışı yapan üç kişiye rekor ceza geldi. Cezada artırım uygulanarak sanıklara 28 yıl 1'er ay 15'er gün hapis cezası verildi.

Diyarbakır’da ilk ve orta öğretimde öğrenim gören öğrencilerin bulunduğu okulların çevresinde torbacılık yapan biri Suriye uyruklu üç uyuşturucu taciri 28 yıl 1’er ay 15’er gün hapisle cezalandırıldı. Mahkeme tutuklu iki sanığın tutukluluğunun devamına karar verirken, tutuksuz bir sanık hakkında da yakalama kararı çıkardı. Mahkeme, sanıkların okul çevresinde uyuşturucu satarak burada hedef kitle oluşturma girişiminde bulundukları için sanıkları en üst sınırdan cezalandırdı ve hiçbir indirim uygulamadı. Diyarbakır’da okul çevresinde uyuşturucu satan torbacılara mahkemeden rekor ceza geldi. Merkez Bağlar İlçesindeki ilk, orta ve lise öğrencilerini gözlerine kestiren Suriye uyruklu Heni Sefer, Bayram Can ile Baver Atlı’nın yargılanmalarına Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.
Diyarbakır’da okulların çevresinde uyuşturucu satışı yapan üç kişiye rekor ceza geldi. Cezada artırım uygulanarak sanıklara 28 yıl 1'er ay 15'er gün hapis cezası verildi.

Diyarbakır’da ilk ve orta öğretimde öğrenim gören öğrencilerin bulunduğu okulların çevresinde torbacılık yapan biri Suriye uyruklu üç uyuşturucu taciri 28 yıl 1’er ay 15’er gün hapisle cezalandırıldı. Mahkeme tutuklu iki sanığın tutukluluğunun devamına karar verirken, tutuksuz bir sanık hakkında da yakalama kararı çıkardı. Mahkeme, sanıkların okul çevresinde uyuşturucu satarak burada hedef kitle oluşturma girişiminde bulundukları için sanıkları en üst sınırdan cezalandırdı ve hiçbir indirim uygulamadı.

Diyarbakır’da okul çevresinde uyuşturucu satan torbacılara mahkemeden rekor ceza geldi. Merkez Bağlar İlçesindeki ilk, orta ve lise öğrencilerini gözlerine kestiren Suriye uyruklu Heni Sefer, Bayram Can ile Baver Atlı’nın yargılanmalarına Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.