İBT WEB

Oltu Cankurtaran Mezarlığı ziyaretçisiz kaldı

Genel 24.05.2020 - 09:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2512+ kez okundu.
 

Oltu Cankurtaran Mezarlığı ziyaretçisiz kaldı

Oltu’da bayramlarda ziyaretçi akınına uğrayan Cankurtaran Mezarlığı, bu bayram sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile ziyaretçisiz kaldı. Korona virüs nedeniyle ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı bu bayram ne mezarlık ziyareti ne de akraba ziyaretleri yapılamadı. Bayramlarda ziyaretçi akınına uğrayan Cankurtaran Mezarlığı’na gidemeyen Oltulu vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlaması sona erince yakınlarının kabirlerini ziyaret edeceklerini söylediler.
Oltu’da bayramlarda ziyaretçi akınına uğrayan Cankurtaran Mezarlığı, bu bayram sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile ziyaretçisiz kaldı.
Korona virüs nedeniyle ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı bu bayram ne mezarlık ziyareti ne de akraba ziyaretleri yapılamadı. Bayramlarda ziyaretçi akınına uğrayan Cankurtaran Mezarlığı’na gidemeyen Oltulu vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlaması sona erince yakınlarının kabirlerini ziyaret edeceklerini söylediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.