İBT WEB

Ordu’ya yeni mesire alanları geliyor

28.08.2020 - 08:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3858+ kez okundu.
 

Ordu’ya yeni mesire alanları geliyor

Ordu’da mevcut mesire alanlarına yeni mesire alanları kurulması planlandı. 2020 Yılında Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü ortak çalışmasıyla Altınordu, Fatsa, Aybastı, Gürgentepe, Gölköy, Kumru, Korgan, Ulubey ve Mesudiye ilçelerinde yeni mesire alanları kurulması için çalışma başlatıldı. İlk etapta Ulubey ilçesinde Uluğ Bey, Fatsa’da Aytepesi, Gölköy’de merkez ve Aybastı’da Pamuklu Boğaz ve Uzundere mevkilerinde mesire alanı kurulması planlanıyor. Yeni mesire alanları ile ilgili planlamaları onay için Orman Genel Müdürlüğüne gönderildi.
Ordu’da mevcut mesire alanlarına yeni mesire alanları kurulması planlandı.
2020 Yılında Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü ortak çalışmasıyla Altınordu, Fatsa, Aybastı, Gürgentepe, Gölköy, Kumru, Korgan, Ulubey ve Mesudiye ilçelerinde yeni mesire alanları kurulması için çalışma başlatıldı.
İlk etapta Ulubey ilçesinde Uluğ Bey, Fatsa’da Aytepesi, Gölköy’de merkez ve Aybastı’da Pamuklu Boğaz ve Uzundere mevkilerinde mesire alanı kurulması planlanıyor. Yeni mesire alanları ile ilgili planlamaları onay için Orman Genel Müdürlüğüne gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.