İBT WEB

Orman işçilerinin kaldığı sayvan alevlere teslim oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 09:33, Güncelleme: 19.04.2022 - 09:29 1243+ kez okundu.
 

Orman işçilerinin kaldığı sayvan alevlere teslim oldu

Orman işçilerinin kaldığı sayvan alevlere teslim oldu

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde orman işçilerinin kaldığı sayvan çıkan alevler karşısında kül oldu.İlçeye bağlı Ozan köyü ormanlık alanında orman bakım ve üretim işlerinde çalışan işçilerin kaldığı sayvanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden işçiler, durumu orman işletme müdürlüğü ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen Orman İşletme Müdürlüğüne ait aranzözlerin yardımı ile yangın ormanlık alana sıçramadan kısa sürede söndürdü.
Orman işçilerinin kaldığı sayvan alevlere teslim oldu
Karabük’ün Eskipazar ilçesinde orman işçilerinin kaldığı sayvan çıkan alevler karşısında kül oldu.
İlçeye bağlı Ozan köyü ormanlık alanında orman bakım ve üretim işlerinde çalışan işçilerin kaldığı sayvanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden işçiler, durumu orman işletme müdürlüğü ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen Orman İşletme Müdürlüğüne ait aranzözlerin yardımı ile yangın ormanlık alana sıçramadan kısa sürede söndürdü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.