İBT WEB

OSB Başkanı Can’dan sanayiciler ile bir araya geldi

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 13:48, Güncelleme: 28.04.2022 - 13:34 1730+ kez okundu.
 

OSB Başkanı Can’dan sanayiciler ile bir araya geldi

OSB Başkanı Can’dan sanayiciler ile bir araya geldi

Kilis Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mahir Can, sanayiciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.OSB Başkanı Can, İftar programına katılan sanayiciler ile yakından ilgilendi. Can, Ramazan ayının birlik-beraberliklerin pekiştiği bir ay olduğuna ifade ederek, “Kilis ekonomimiz gelişmesi için büyük çaba harcıyoruz. 3 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen Mehmet Abdi Bulut Tekstil Kent’in temelinin atıldığını inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu konuda çok ciddi adımlar atıldı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan fabrikaların bazıları bitmek üzere. Tekstilkentin faaliyete geçmesiyle birlikte vatandaşımıza istihdam sağlamış olacağız. Kilis’te işsiz insan kalmayacak. İlimizde son dönemlerde güzel gelişmeler yaşanıyor. Kentimizin ekonomik göstergeleri her yönüyle iyi bir şekilde seyrediyor. Sanayimizi ve ekonomimizi şaha kaldıracak” dedi.
OSB Başkanı Can’dan sanayiciler ile bir araya geldi
Kilis Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mahir Can, sanayiciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
OSB Başkanı Can, İftar programına katılan sanayiciler ile yakından ilgilendi. Can, Ramazan ayının birlik-beraberliklerin pekiştiği bir ay olduğuna ifade ederek, “Kilis ekonomimiz gelişmesi için büyük çaba harcıyoruz. 3 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen Mehmet Abdi Bulut Tekstil Kent’in temelinin atıldığını inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu konuda çok ciddi adımlar atıldı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan fabrikaların bazıları bitmek üzere. Tekstilkentin faaliyete geçmesiyle birlikte vatandaşımıza istihdam sağlamış olacağız. Kilis’te işsiz insan kalmayacak. İlimizde son dönemlerde güzel gelişmeler yaşanıyor. Kentimizin ekonomik göstergeleri her yönüyle iyi bir şekilde seyrediyor. Sanayimizi ve ekonomimizi şaha kaldıracak” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.