İBT WEB

OSKİ HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.02.2022 - 14:01, Güncelleme: 21.02.2022 - 14:01 1491+ kez okundu.
 

OSKİ HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

OSKİ HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR   GENEL MÜDÜR MURAT US, SAHADA ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR   Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.   Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarı taşıyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları kazandırıyor. Çalışmalarına Altınordu ilçesinde devam eden OSKİ, Şahincili Mahallesi’nin yıllardır beklediği içme suyu altyapı çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalarına devam eden OSKİ ekipleri, ekonomik ömrünü tamamlamış ve sık arızaların yaşandığı içme suyu hattında çalışmaları kısa süre içinde tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak.   “ŞAHİNCİLİ MAHALLESİ’NİN İÇME SUYU PROBLEMİNE NEŞTER VURULDU”   19 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, yapılan çalışmalarla ilçelerin modern içme suyu hatlarına kavuştuğunu söyledi.   Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:   “Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nin bazı mevkilerinde mevcut boru çapları yetersiz kaldığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu için bölge halkı içme suyu sorunu yaşıyordu. Bu nedenle Şahincili Mahallesi’nin içme suyu sorunlarını çözmek amacıyla boru hatlarının yenilenmesi çalışmalarına devam ediyoruz. Kısa süre içinde tamamlayacağımız çalışma ile mahallemize kesintisiz su vermeyi amaçlıyoruz” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

OSKİ HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

 

GENEL MÜDÜR MURAT US, SAHADA ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarı taşıyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları kazandırıyor.

Çalışmalarına Altın ordu ilçesinde devam eden OSKİ, Şahincili Mahallesi’nin yıllardır beklediği içme suyu altyapı çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalarına devam eden OSKİ ekipleri, ekonomik ömrünü tamamlamış ve sık arızaların yaşandığı içme suyu hattında çalışmaları kısa süre içinde tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak.

 

“ŞAHİNCİLİ MAHALLESİ’NİN İÇME SUYU PROBLEMİNE NEŞTER VURULDU”

 

19 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, yapılan çalışmalarla ilçelerin modern içme suyu hatlarına kavuştuğunu söyledi.

 

Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“Altın ordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nin bazı mevkilerinde mevcut boru çapları yetersiz kaldığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu için bölge halkı içme suyu sorunu yaşıyordu. Bu nedenle Şahincili Mahallesi’nin içme suyu sorunlarını çözmek amacıyla boru hatlarının yenilenmesi çalışmalarına devam ediyoruz. Kısa süre içinde tamamlayacağımız çalışma ile mahallemize kesintisiz su vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.