İBT WEB

Osmancık ilçe trafik komisyonu toplandı

15.09.2020 - 15:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4265+ kez okundu.
 

Osmancık ilçe trafik komisyonu toplandı

Çorum’un Osmancık ilçesinde Trafik Komisyonu toplandı. Toplantıda kavşakların düzenlenmesi ve D4 yetki belgesi izinleri görüşüldü. Osmancık ilçesinde Trafik Komisyonu kaymakam Ayhan Akpay başkanlığında toplandı. Komisyon üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantı kaymakamlık toplantı salonunda yapılırken, ilçedeki kavşakların düzenlenmesi, Karayolları Trafik Yönetmeliğine göre verilen D4 yetki belgesi izinleri görüşüldü.
Çorum’un Osmancık ilçesinde Trafik Komisyonu toplandı. Toplantıda kavşakların düzenlenmesi ve D4 yetki belgesi izinleri görüşüldü.
Osmancık ilçesinde Trafik Komisyonu kaymakam Ayhan Akpay başkanlığında toplandı. Komisyon üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantı kaymakamlık toplantı salonunda yapılırken, ilçedeki kavşakların düzenlenmesi, Karayolları Trafik Yönetmeliğine göre verilen D4 yetki belgesi izinleri görüşüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.