İBT WEB

Otomobili arızalanan vatandaşın imdadına polis yetişti

29.08.2020 - 09:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4333+ kez okundu.
 

Otomobili arızalanan vatandaşın imdadına polis yetişti

Kahramanmaraş’ta seyir halindeyken otomobilinde arıza meydana gelen bir vatandaşın yardımına polis ekipleri yetişti. Onikişubat ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda seyir halinde olan Hüseyin Kılıç (55) idaresindeki 46 AN 101 plakalı otomobil, bir anda vites bölümündeki arıza sonrası yolda kaldı. Aracı çalıştıramayan vatandaş, çevredeki polislerden yardım istedi. O sırada bölgede uygulama yapan trafik polisleri, Kılıç’ın otomobilini yarım saat uğraştıktan sonra hareket ettirmeyi başardı. Otomobili tamir edilen Hüseyin Kılıç, polislere teşekkür ederek bölgeden ayrıldı.
Kahramanmaraş’ta seyir halindeyken otomobilinde arıza meydana gelen bir vatandaşın yardımına polis ekipleri yetişti.
Onikişubat ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda seyir halinde olan Hüseyin Kılıç (55) idaresindeki 46 AN 101 plakalı otomobil, bir anda vites bölümündeki arıza sonrası yolda kaldı. Aracı çalıştıramayan vatandaş, çevredeki polislerden yardım istedi. O sırada bölgede uygulama yapan trafik polisleri, Kılıç’ın otomobilini yarım saat uğraştıktan sonra hareket ettirmeyi başardı. Otomobili tamir edilen Hüseyin Kılıç, polislere teşekkür ederek bölgeden ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.