İBT WEB

Ozan Tufan stoperde

Siyaset 12.07.2020 - 18:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3048+ kez okundu.
 

Ozan Tufan stoperde

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, Sivasspor maçına savunmada başladı. Süper Lig’in 32. haftasında evinde Sivasspor’u ağırlayan Fenerbahçe’de stoperde ilk kez bu pozisyonda Ozan Tufan’a teknik heyet tarafından forma verildi. Daha önce Jailson ve Luiz Gustavo’nun savunmada forma giymesinin ardından ardından bu pozisyonda Ozan Tufan’da forma giymiş oldu. Tufan, ligin 30. haftasındaki Göztepe maçının bir bölümünde sağ bek, geçen hafta oynanan Gençlerbirliği mücadelesinin son bölümünde stoperde görev yapmıştı.
Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, Sivasspor maçına savunmada başladı.
Süper Lig’in 32. haftasında evinde Sivasspor’u ağırlayan Fenerbahçe’de stoperde ilk kez bu pozisyonda Ozan Tufan’a teknik heyet tarafından forma verildi. Daha önce Jailson ve Luiz Gustavo’nun savunmada forma giymesinin ardından ardından bu pozisyonda Ozan Tufan’da forma giymiş oldu.
Tufan, ligin 30. haftasındaki Göztepe maçının bir bölümünde sağ bek, geçen hafta oynanan Gençlerbirliği mücadelesinin son bölümünde stoperde görev yapmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.