İBT WEB

Özbekistan’da Ramazan Bayramı nedeni ile af ilan edildi

Genel 22.05.2020 - 16:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2208+ kez okundu.
 

Özbekistan’da Ramazan Bayramı nedeni ile af ilan edildi

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Ramazan Bayramı dolayısıyla mahkumların affedilmesine ilişkin kararnameyi imzaladı. Özbekistan’da Ramazan Bayramı nedeni ile mahkumlara af ilan edildi. Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, işledikleri suçtan pişman olan ve düzelme yoluna giren mahkumların affedilmesine ilişkin kararnameyi bugün imzaladı. Kararname ile 258 mahkum aftan yararlandı. Yetkililer, 101 şartlı tahliye olmak üzere 117 mahkum tahliye edildiğini aktarırken, 141 mahkumun ise ceza sürelerinin kısaltıldığını açıkladı.
Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Ramazan Bayramı dolayısıyla mahkumların affedilmesine ilişkin kararnameyi imzaladı.

Özbekistan’da Ramazan Bayramı nedeni ile mahkumlara af ilan edildi. Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, işledikleri suçtan pişman olan ve düzelme yoluna giren mahkumların affedilmesine ilişkin kararnameyi bugün imzaladı. Kararname ile 258 mahkum aftan yararlandı. Yetkililer, 101 şartlı tahliye olmak üzere 117 mahkum tahliye edildiğini aktarırken, 141 mahkumun ise ceza sürelerinin kısaltıldığını açıkladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.