İBT WEB

(Özel) Döviz bürosundaki sadaka kutusunu çaldılar

21.07.2020 - 06:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3110+ kez okundu.
 

(Özel) Döviz bürosundaki sadaka kutusunu çaldılar

Arnavutköy’de bir döviz bürosunda bulunan sadaka kutusunu kaşla göz arasında çalan hırsızlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Arnavutköy Merkez Mahallesi’nde bulunan bir döviz bürosuna gelen 1’i kadın 2 kişi, döviz bürosundaki sadaka kutusunu çaldı. Döviz bürosuna giren hırsızlardan biri döviz bürosu çalışanlarını oyalarken, diğeri ise beraberinde getirdiği çantanın içerisine sadaka kutusunu attı. Sadaka kutusunu çalan hırsızlar döviz bürosunun güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
Arnavutköy’de bir döviz bürosunda bulunan sadaka kutusunu kaşla göz arasında çalan hırsızlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Arnavutköy Merkez Mahallesi’nde bulunan bir döviz bürosuna gelen 1’i kadın 2 kişi, döviz bürosundaki sadaka kutusunu çaldı. Döviz bürosuna giren hırsızlardan biri döviz bürosu çalışanlarını oyalarken, diğeri ise beraberinde getirdiği çantanın içerisine sadaka kutusunu attı. Sadaka kutusunu çalan hırsızlar döviz bürosunun güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.