İBT WEB

PARKLARDA BAYRAM BAKIMI

Çevre (MBH) - Mersin Blok Haber | 12.05.2021 - 11:20, Güncelleme: 17.05.2021 - 11:20 1464+ kez okundu.
 

PARKLARDA BAYRAM BAKIMI

PARKLARDA BAYRAM BAKIMI

PARKLARDA BAYRAM BAKIMI Kozan'daki parklarda bayram öncesi yoğun bir bakım ve temizlik çalışması yapıldı. Kozan Belediyesi bir taraftan yeni parklar yaparken bir taraftan da mevcut parklarda bakım ve onarım çalışması yürütüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı öncesi mevcut parklarda temizlik ve genel bakım çalışması yapıldı. Yetkililer, parkların pandemi sonrası halka açılmasıyla birlikte yoğun bir şekilde kullanılacağını bu yüzden de eskiyen ve hasar gören kısımlarının gözden geçirildiğini söylediler. Çalışmalar çerçevesinde Merkez ve kırsal Mahallerindeki parklarda tamir, temizlik, boyama çim biçimi ve uzayan otların kesilmesi gerçekleştirildi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Çalışmalarımızı yarın pandemi sona erecekmiş gibi yürütmekteyiz. Çünkü pandemi sonrasında evlerinde sıkılan vatandaşlarımızın en çok akın edeceği yerlerden biride parklar olacaktır. BU yüzden parklarımız Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından rengârenk çiçeklendirilirken tüm bakımları da yapılmaktadır temennimiz bu süreçten tez bir zamanda kurtulmamızdır. Her şey Kozan için yapılan hizmete sahip çıkalım" dedi.
PARKLARDA BAYRAM BAKIMI

PARKLARDA BAYRAM BAKIMI

Kozan'daki parklarda bayram öncesi yoğun bir bakım ve temizlik çalışması yapıldı.

Kozan Belediyesi bir taraftan yeni parklar yaparken bir taraftan da mevcut parklarda bakım ve onarım çalışması yürütüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı öncesi mevcut parklarda temizlik ve genel bakım çalışması yapıldı.

Yetkililer, parkların pandemi sonrası halka açılmasıyla birlikte yoğun bir şekilde kullanılacağını bu yüzden de eskiyen ve hasar gören kısımlarının gözden geçirildiğini söylediler. Çalışmalar çerçevesinde Merkez ve kırsal Mahallerindeki parklarda tamir, temizlik, boyama çim biçimi ve uzayan otların kesilmesi gerçekleştirildi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Çalışmalarımızı yarın pandemi sona erecekmiş gibi yürütmekteyiz. Çünkü pandemi sonrasında evlerinde sıkılan vatandaşlarımızın en çok akın edeceği yerlerden biride parklar olacaktır. BU yüzden parklarımız Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından rengârenk çiçeklendirilirken tüm bakımları da yapılmaktadır temennimiz bu süreçten tez bir zamanda kurtulmamızdır. Her şey Kozan için yapılan hizmete sahip çıkalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.