İBT WEB

Parti Pehlivan ın Torunundan Teşekkür Ziyareti

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.12.2021 - 08:13, Güncelleme: 15.12.2021 - 08:13 978+ kez okundu.
 

Parti Pehlivan ın Torunundan Teşekkür Ziyareti

Parti Pehlivan ın Torunundan Teşekkür Ziyareti

Kuva-yı Milliye kahramanlarından Parti Pehlivan’ın torunu Mehmet Baskak, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’yü ziyaret etti. Baskak, “Parti Pehlivan” isminin Manisa’da bir caddeye verilmesine vesile olan Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ye teşekkür etti. Milli mücadele döneminde düşmana karşı mücadele eden ve Manisa’nın kurtuluşunda rol alan önemli isimlerden biri olan Parti Pehlivan’ın torunu Mehmet Baskak, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’yü ziyaret etti. Baskak, “Parti Pehlivan” isminin Manisa’da bir caddeye verilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ye teşekkür etti. Güzgülü de, millete öncülük eden Kuva-yı Milliye kahramanlarından olan Parti Pehlivan’ın adının unutturulması gerektiğini belirterek, “Parti Pehlivan’ın adını Yunusemre ilçemizde yaşatacağız. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin kurtuluşunda canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. Baskak, ziyaretin sonunda Güzgülü’ye “Bir Kuva-yı Milliyeci: Parti Pehlivan” isimli kitabı hediye etti.  
Parti Pehlivan ın Torunundan Teşekkür Ziyareti


Kuva-yı Milliye kahramanlarından Parti Pehlivan’ın torunu Mehmet Baskak, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’yü ziyaret etti. Baskak, “ Parti Pehlivan” isminin Manisa’da bir caddeye verilmesine vesile olan Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ye teşekkür etti.
Milli mücadele döneminde düşmana karşı mücadele eden ve Manisa’nın kurtuluşunda rol alan önemli isimlerden biri olan Parti Pehlivan’ın torunu Mehmet Baskak, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’yü ziyaret etti. Baskak, “ Parti Pehlivan” isminin Manisa’da bir caddeye verilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ye teşekkür etti. Güzgülü de, millete öncülük eden Kuva-yı Milliye kahramanlarından olan Parti Pehlivan’ın adının unutturulması gerektiğini belirterek, “ Parti Pehlivan’ın adını Yunusemre ilçemizde yaşatacağız. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin kurtuluşunda canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. Baskak, ziyaretin sonunda Güzgülü’ye “Bir Kuva-yı Milliyeci: Parti Pehlivan” isimli kitabı hediye etti.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.