İBT WEB

Patlama şehidi Manga için mevlid okutuldu

Genel 18.07.2020 - 09:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2250+ kez okundu.
 

Patlama şehidi Manga için mevlid okutuldu

Geçtiğimiz hafta Sakarya’da meydana gelen havai fişek patlamasında şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga için Afyonkarahisar’daki baba evinde mevlid okutuldu. Sakarya’da yaşanan patlama sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga için Sümer Mahallesi’ndeki evinde mevlid okutuldu. Vali Gökmen Çiçek ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda şehit Fatih Manga ve tüm şehitler için dualar edildi. Vali Çiçek, şehidin ailesine bir kez daha baş sağlığı ve sabır diledi.
Geçtiğimiz hafta Sakarya’da meydana gelen havai fişek patlamasında şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga için Afyonkarahisar’daki baba evinde mevlid okutuldu.
Sakarya’da yaşanan patlama sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga için Sümer Mahallesi’ndeki evinde mevlid okutuldu. Vali Gökmen Çiçek ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda şehit Fatih Manga ve tüm şehitler için dualar edildi. Vali Çiçek, şehidin ailesine bir kez daha baş sağlığı ve sabır diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.