İBT WEB

Pazar yerlerine el dezenfektanı stantları kuruldu

Genel 08.05.2020 - 08:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2429+ kez okundu.
 

Pazar yerlerine el dezenfektanı stantları kuruldu

Kütahya Belediyesi, korona virüs (Covid-19) salgınının yayılımını önlemek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgınının yayılımını engellemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında pazar yerlerine el dezenfektanı stantları kuruldu. Pazara gelen vatandaşların stantlarda önce ellerini dezenfekte ediyor, sonra da pazara girerek alışveriş yapıyor. Ekipler, ayrıca Covid-19 hastalığından korunmada en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden birisi olan maskeleri, pazar yerlerinin girişinde maskesi olmayan pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlara ücretsiz olarak veriyor.
Kütahya Belediyesi, korona virüs (Covid-19) salgınının yayılımını önlemek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgınının yayılımını engellemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında pazar yerlerine el dezenfektanı stantları kuruldu. Pazara gelen vatandaşların stantlarda önce ellerini dezenfekte ediyor, sonra da pazara girerek alışveriş yapıyor.
Ekipler, ayrıca Covid-19 hastalığından korunmada en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden birisi olan maskeleri, pazar yerlerinin girişinde maskesi olmayan pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlara ücretsiz olarak veriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.