İBT WEB

Pazaryeri ile Üsküdar Belediyesi kardeş oldular

Genel 12.09.2020 - 09:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4013+ kez okundu.
 

Pazaryeri ile Üsküdar Belediyesi kardeş oldular

Pazaryeri Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi kardeş belediye oldular. Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Meclisi eylül ayı toplantısı Belediye Başkanı Zekiye Tekin başkanlığında yapıldı. Gündemim tek maddesi olan Üsküdar Belediyesi ile kardeş belediye olunması maddesi görüşüldü ve oy birliği kabul edildi. Öte yandan meclis toplantısına AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan ve Milliyetçi Hareket Partisi Pazaryeri İlçe Başkanı Haluk Filizli de katıldı.
Pazaryeri Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi kardeş belediye oldular.
Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Meclisi eylül ayı toplantısı Belediye Başkanı Zekiye Tekin başkanlığında yapıldı. Gündemim tek maddesi olan Üsküdar Belediyesi ile kardeş belediye olunması maddesi görüşüldü ve oy birliği kabul edildi.
Öte yandan meclis toplantısına AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan ve Milliyetçi Hareket Partisi Pazaryeri İlçe Başkanı Haluk Filizli de katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.