İBT WEB

Pazaryeri’nde marketlerde stokçuluk denetimi yapıldı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 11:21, Güncelleme: 11.03.2022 - 10:35 1553+ kez okundu.
 

Pazaryeri’nde marketlerde stokçuluk denetimi yapıldı

Pazaryeri’nde marketlerde stokçuluk denetimi yapıldı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde vatandaşların sıvı yağ sıkıntısı çekmemesi için marketlerde stokçuluk denetimi yapıldı.Stokçuluk yaparak serbest piyasa koşullarına aykırı hareket eden ticari işletmelere karşı teyakkuza geçilmesi hususunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uyarıları sonrası marketlerde stokçuluk denetimi yapıldı. Pazaryeri Kaymakamlığı ve Pazaryeri Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde başta sıvı yağ olmak üzere ürünlerdeki fiyat değişimleri, etiket fiyatlarıyla kasa fiyatları arasında fark olup olmadığı denetlendi. İlçedeki denetim sonucunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken, denetimlerin devam edeceği bildirildi.Öte yandan ekipler, "Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını ve gördüğü her türlü uygunsuzluğu kaymakamlık ve belediye bildirmesi de önem arz etmektedir" dedi.
Pazaryeri’nde marketlerde stokçuluk denetimi yapıldı
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde vatandaşların sıvı yağ sıkıntısı çekmemesi için marketlerde stokçuluk denetimi yapıldı.
Stokçuluk yaparak serbest piyasa koşullarına aykırı hareket eden ticari işletmelere karşı teyakkuza geçilmesi hususunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uyarıları sonrası marketlerde stokçuluk denetimi yapıldı. Pazaryeri Kaymakamlığı ve Pazaryeri Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde başta sıvı yağ olmak üzere ürünlerdeki fiyat değişimleri, etiket fiyatlarıyla kasa fiyatları arasında fark olup olmadığı denetlendi. İlçedeki denetim sonucunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken, denetimlerin devam edeceği bildirildi.
Öte yandan ekipler, "Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını ve gördüğü her türlü uygunsuzluğu kaymakamlık ve belediye bildirmesi de önem arz etmektedir" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.