İBT WEB

Pencereye sıkışan kedi kurtarıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2022 - 10:52, Güncelleme: 09.04.2022 - 09:53 1703+ kez okundu.
 

Pencereye sıkışan kedi kurtarıldı

Pencereye sıkışan kedi kurtarıldı

Samsun’da bodrum katında üstten açık bırakılan pencereden dışarı çıkmak isteyen kedi sıkıştı.İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde yaşanan olayda, canı yandığı için agresif olan kedi vatandaşın montuyla tutarak çekmesi ile kurtarıldı. Kedi pencereden kurtulmasının ardından gözden kayboldu.Kediyi kurtaran Fatih Sağlam, ”Orada bir kadın ‘pencerenin orada kedi sıkışmış. Sesini de duyuramıyor. Kurtarabilir misin’ dedi. O evin altına girmiş. Birkaç gündür oradaymış, sesi geliyormuş. Çıksın diye camı açmışlar. Oradan çıkmaya çalışırken pencerenin arasına sıkışmış. O yüzden de agresifti. Montumla yaklaşarak kediyi tutup çıkardım. Kedide de bende de bir zarar olmadı” dedi.
Pencereye sıkışan kedi kurtarıldı
Samsun’da bodrum katında üstten açık bırakılan pencereden dışarı çıkmak isteyen kedi sıkıştı.
İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde yaşanan olayda, canı yandığı için agresif olan kedi vatandaşın montuyla tutarak çekmesi ile kurtarıldı. Kedi pencereden kurtulmasının ardından gözden kayboldu.
Kediyi kurtaran Fatih Sağlam, ”Orada bir kadın ‘pencerenin orada kedi sıkışmış. Sesini de duyuramıyor. Kurtarabilir misin’ dedi. O evin altına girmiş. Birkaç gündür oradaymış, sesi geliyormuş. Çıksın diye camı açmışlar. Oradan çıkmaya çalışırken pencerenin arasına sıkışmış. O yüzden de agresifti. Montumla yaklaşarak kediyi tutup çıkardım. Kedide de bende de bir zarar olmadı” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.