İBT WEB

Personellerin günü kutlandı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2022 - 13:58, Güncelleme: 18.03.2022 - 13:17 1764+ kez okundu.
 

Personellerin günü kutlandı

Personellerin günü kutlandı

DÜZCE (İHA) – Dünya Sosyal Hizmet Günü sebebi ile Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli personellerle kutlama yemeği organize edilerek, personellerin günü kutlandı.Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ercan Öztürk, Dünya Sosyal Hizmet Günü sebebi ile Düzce’de görev alan personellerle kutlama programı organize etti. Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş’ın da katılım sağladığı kutlama yemeğinde müdürlükte çalışan sosyal hizmet personellerinin günü kutlandı.
Personellerin günü kutlandı
DÜZCE (İHA) – Dünya Sosyal Hizmet Günü sebebi ile Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli personellerle kutlama yemeği organize edilerek, personellerin günü kutlandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ercan Öztürk, Dünya Sosyal Hizmet Günü sebebi ile Düzce’de görev alan personellerle kutlama programı organize etti. Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş’ın da katılım sağladığı kutlama yemeğinde müdürlükte çalışan sosyal hizmet personellerinin günü kutlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.