İBT WEB

petrol arama ruhsatı için başvuruda bulunduğu bildirildi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.07.2021 - 12:58, Güncelleme: 09.07.2021 - 12:58 1510+ kez okundu.
 

petrol arama ruhsatı için başvuruda bulunduğu bildirildi

petrol arama ruhsatı için başvuruda bulunduğu bildirildi

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığıyla yeni enerji kaynakları için çalışmalara başlayan Türkiye, Karadeniz'den art arda güzel haberler aldıCumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı verilere göre; Türkiye toplam 540 milyar metreküplük doğalgaz rezervi keşfetti. Yeni kaynakların bulunması için kararlılıkla aramalar devam ediyor. Arama yapılacak bölgeler arasına yeni noktalar da eklendi. AKDENİZ'DE 3 ALANDA ARAMA YAPILACAK Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre; Türkiye Petrolleri AO'nun (TPAO), Akdeniz'de Türk karasuları içinde pafta ile belirli üç alanda petrol arama ruhsatı için başvuruda bulunduğu alanlar Mersin ili Silifke ilçesi açıklarında, ancak Mersin körfezi içinde yer alıyor. PETROL ARAMA BAŞVURUSU MAPEG'E YAPILDI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün (MAPEG) Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan duyurusuna göre MAPEG'e yapılan petrol arama ruhsatı başvurusunda, arama alanlarının; P32-cl, P32-a3 ve P32-d paftalarda yer aldığı belirtildi.
petrol arama ruhsatı için başvuruda bulunduğu bildirildi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığıyla yeni enerji kaynakları için çalışmalara başlayan Türkiye, Karadeniz'den art arda güzel haberler aldıCumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı verilere göre; Türkiye toplam 540 milyar metreküplük doğalgaz rezervi keşfetti. Yeni kaynakların bulunması için kararlılıkla aramalar devam ediyor. Arama yapılacak bölgeler arasına yeni noktalar da eklendi. AKDENİZ'DE 3 ALANDA ARAMA YAPILACAK Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre;  Türkiye Petrolleri AO'nun (TPAO), Akdeniz'de Türk karasuları içinde pafta ile belirli üç alanda petrol arama ruhsatı için başvuruda bulunduğu alanlar Mersin ili Silifke ilçesi açıklarında, ancak Mersin körfezi içinde yer alıyor. PETROL ARAMA BAŞVURUSU MAPEG'E YAPILDI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün (MAPEG) Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan duyurusuna göre MAPEG'e yapılan petrol arama ruhsatı başvurusunda, arama alanlarının; P32-cl, P32-a3 ve P32-d paftalarda yer aldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.