İBT WEB

Polis kendi arasında para toplayarak gıda yardımı yaptı

Genel 17.06.2020 - 12:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2922+ kez okundu.
 

Polis kendi arasında para toplayarak gıda yardımı yaptı

Akçadağ ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, geliştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile vatandaşların yardımına koşuyor. Akçadağ’da "İhtiyaç sahibi ailelere yardım projesi ve gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir dünya bırakma adına fidan dikim projeleri" kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan personellerden toplanan paralarla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuldu. Proje kapsamında ayrıca yüz adet fidan dikimi gerçekleştirildi.
Akçadağ ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, geliştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile vatandaşların yardımına koşuyor.
Akçadağ’da "İhtiyaç sahibi ailelere yardım projesi ve gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir dünya bırakma adına fidan dikim projeleri" kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan personellerden toplanan paralarla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuldu.
Proje kapsamında ayrıca yüz adet fidan dikimi gerçekleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.