İBT WEB

Polise şüpheli paket eğitimi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 10:07, Güncelleme: 06.04.2022 - 09:54 1379+ kez okundu.
 

Polise şüpheli paket eğitimi

Polise şüpheli paket eğitimi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü personeline “Olay Yerinin Muhafazasında ve Şüpheli Paket olaylarında İlk Ekibin Görev ve Sorumlulukları Eğitimi” düzenlendi.Olay Yeri İnceleme ve Bomba Uzmanları tarafından, Emniyetin çeşitli birimlerinde görevli 337 personele Olay Yerinin Muhafazasında ve Şüpheli Paket olaylarında uygulamada doğabilecek aksaklıkların önceden giderilmesi amacıyla İlk Ekibin Görev ve Sorumlulukları Konusunda eğitim verildi.Olay yerinin muhafazasında ve şüpheli paket olaylarında herhangi bir vakayla karşılaşılmaması için zaman zaman böyle eğitimlerin tekrarlanacağı kaydedildi.
Polise şüpheli paket eğitimi
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü personeline “Olay Yerinin Muhafazasında ve Şüpheli Paket olaylarında İlk Ekibin Görev ve Sorumlulukları Eğitimi” düzenlendi.
Olay Yeri İnceleme ve Bomba Uzmanları tarafından, Emniyetin çeşitli birimlerinde görevli 337 personele Olay Yerinin Muhafazasında ve Şüpheli Paket olaylarında uygulamada doğabilecek aksaklıkların önceden giderilmesi amacıyla İlk Ekibin Görev ve Sorumlulukları Konusunda eğitim verildi.
Olay yerinin muhafazasında ve şüpheli paket olaylarında herhangi bir vakayla karşılaşılmaması için zaman zaman böyle eğitimlerin tekrarlanacağı kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.