İBT WEB

Portakal Çiçeği Karnavalı 26 27 Mart ta Kozan da

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 17.03.2022 - 14:34, Güncelleme: 17.03.2022 - 14:34 1750+ kez okundu.
 

Portakal Çiçeği Karnavalı 26 27 Mart ta Kozan da

Portakal Çiçeği Karnavalı 26 27 Mart ta Kozan da

Portakal Çiçeği Karnavalı  26-27 Mart’ta Kozan’da Adana’da bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Nisan’da Adana’da- Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın bir ayağı da 26-27 Mart tarihlerinde Kozan’da gerçekleştirilecek. Narenciye bahçelerinin, asırlık tarihi konakların, Dağılcak Tabiat Parkının Anavarza Antik Kentinin bulunduğu ilçede, tarihi çarşı karnavala ev sahipliği yapacak. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan tüm doğa ve tarih tutkunlarını ilçede 2 gün sürecek olan karnavala davet etti. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Esnafımız, yöre kadınlarımız, kooperatiflerimiz ve tüm üreten kadınlar 26-27 Mart tarihinde Kozan’ın tarihi sokaklarında doğal ürünleri, el emeği ürünleri başka yerde olmayan yöresel lezzetleri sunacak. Narenciye bahçelerinden sokaklarımızı kaplayan portakal çiçeği kokusu ile tarihi konaklarımızı ve doğamızı karnavalı katılımcıları ile renklendirmeyi hedefliyoruz. Tekne turu, Atatürk Parkındaki deniz bisikletlerimiz ile ilçemize gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamayı istiyoruz. 26 Mart’ta Murat Kekilli konserimiz ve birçok yöresel oyunlarımız animasyonlar ile tarihi sokaklarımız şenlenecek." dedi.  
Portakal Çiçeği Karnavalı 26 27 Mart ta Kozan da

Portakal Çiçeği Karnavalı  26-27 Mart’ta Kozan’da

Adana’da bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Nisan’da Adana’da- Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın bir ayağı da 26-27 Mart tarihlerinde Kozan’da gerçekleştirilecek.

Narenciye bahçelerinin, asırlık tarihi konakların, Dağılcak Tabiat Parkının Anavarza Antik Kentinin bulunduğu ilçede, tarihi çarşı karnavala ev sahipliği yapacak.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan tüm doğa ve tarih tutkunlarını ilçede 2 gün sürecek olan karnavala davet etti.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Esnafımız, yöre kadınlarımız, kooperatiflerimiz ve tüm üreten kadınlar 26-27 Mart tarihinde Kozan’ın tarihi sokaklarında doğal ürünleri, el emeği ürünleri başka yerde olmayan yöresel lezzetleri sunacak. Narenciye bahçelerinden sokaklarımızı kaplayan portakal çiçeği kokusu ile tarihi konaklarımızı ve doğamızı karnavalı katılımcıları ile renklendirmeyi hedefliyoruz. Tekne turu, Atatürk Parkındaki deniz bisikletlerimiz ile ilçemize gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamayı istiyoruz.

26 Mart’ta Murat Kekilli konserimiz ve birçok yöresel oyunlarımız animasyonlar ile tarihi sokaklarımız şenlenecek." dedi.  

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.