İBT WEB

Posof’da muhteşem bahar manzarası

Genel 20.05.2020 - 08:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2247+ kez okundu.
 

Posof’da muhteşem bahar manzarası

Mevsim değişiklikleri bin 583 rakımlı Posof’u da etkiledi. Posof vadisinin etrafı yaylalarla değişik bir coğrafya oluşturuyor. Yaşanan iklim değişiklikleri Posof vadisinde de baharı geciktirdi. Posof vadisi yeşilliğe bürünürken yaylalarda ki karlar da erimeye başladı. Mayıs ayının son günleri olmasına rağmen kırsalda hala ısınmak için soba yakılıyor. Yaylalarda da erimeye başlayan karlardan sonra yeşilin farklı tonları muhteşem görsel şölen oluşturdu. Posof’ta yaylalara çıkılınca doğa daha da canlanıyor. Otlayan hayvanlar ve yaylalarda açan rengarenk çiçekler doyumsuz güzellikler sergiliyor.
Mevsim değişiklikleri bin 583 rakımlı Posof’u da etkiledi. Posof vadisinin etrafı yaylalarla değişik bir coğrafya oluşturuyor. Yaşanan iklim değişiklikleri Posof vadisinde de baharı geciktirdi.
Posof vadisi yeşilliğe bürünürken yaylalarda ki karlar da erimeye başladı. Mayıs ayının son günleri olmasına rağmen kırsalda hala ısınmak için soba yakılıyor. Yaylalarda da erimeye başlayan karlardan sonra yeşilin farklı tonları muhteşem görsel şölen oluşturdu.
Posof’ta yaylalara çıkılınca doğa daha da canlanıyor. Otlayan hayvanlar ve yaylalarda açan rengarenk çiçekler doyumsuz güzellikler sergiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.