İBT WEB

Posof’ta Toki konutları yükseliyor

Genel 30.06.2020 - 12:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3167+ kez okundu.
 

Posof’ta Toki konutları yükseliyor

Yıllardır göç nedeniyle nüfusu azalan Ardahan”ın Posof ilçesine gurbetçilerden dönenlerle birlikte konut ihtiyacı da ortaya çıktı. Tapu kadastro çalışmaları sırasında köylerdeki ve merkezde ki arsalar tek kişilere değil de aile ye kaydedildiği için şimdi geri gelenler konut yapmakta güçlük çekiyorlar. Yaşanan sıkıntıların giderilmesi için Posof Belediyesinin çabalarıyla TOKİ ilçe merkezinde konut inşaatına başladı. Binalar yükselmeye devam ederken Posoflular gurbetteki hemşerilerinin de gelmesiyle birlikte ilçe nüfusunun artacağını belirtiyorlar.
Yıllardır göç nedeniyle nüfusu azalan Ardahan”ın Posof ilçesine gurbetçilerden dönenlerle birlikte konut ihtiyacı da ortaya çıktı. Tapu kadastro çalışmaları sırasında köylerdeki ve merkezde ki arsalar tek kişilere değil de aile ye kaydedildiği için şimdi geri gelenler konut yapmakta güçlük çekiyorlar.
Yaşanan sıkıntıların giderilmesi için Posof Belediyesinin çabalarıyla TOKİ ilçe merkezinde konut inşaatına başladı. Binalar yükselmeye devam ederken Posoflular gurbetteki hemşerilerinin de gelmesiyle birlikte ilçe nüfusunun artacağını belirtiyorlar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.