İBT WEB

Rampaya park ettiği aracının tekerine koyduğu taşı kaldırınca bacağı ezildi

21.07.2020 - 12:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2410+ kez okundu.
 

Rampaya park ettiği aracının tekerine koyduğu taşı kaldırınca bacağı ezildi

Konya’nın Kulu ilçesinde rampaya park ettiği otomobili hareket etmesi diye tekerinin önüne taş koyan bir kişi, taşı kaldırdığı sırada aracının hareket etmesiyle bacağı ezildi. Edinilen bilgiye göre, Katır Tepesi mevkiinde bulunan Küçük Sanayi Sitesine otomobilini bakım için götüren Osman G.A. (39), rampaya park ettiği aracı hareket etmesi diye tekerinin önünde taş koydu. Sanayide işini bitirdikten sonra tekerinin önüne koyduğu taşı kaldıran Osman G.A., bir anda aracın hareket etmesiyle bacağı ezildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine yaralı şahıs, olay yerine sevk edilen ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Konya’nın Kulu ilçesinde rampaya park ettiği otomobili hareket etmesi diye tekerinin önüne taş koyan bir kişi, taşı kaldırdığı sırada aracının hareket etmesiyle bacağı ezildi.
Edinilen bilgiye göre, Katır Tepesi mevkiinde bulunan Küçük Sanayi Sitesine otomobilini bakım için götüren Osman G.A. (39), rampaya park ettiği aracı hareket etmesi diye tekerinin önünde taş koydu. Sanayide işini bitirdikten sonra tekerinin önüne koyduğu taşı kaldıran Osman G.A., bir anda aracın hareket etmesiyle bacağı ezildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine yaralı şahıs, olay yerine sevk edilen ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.