İBT WEB

Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı Kütahya’nın en farklı mekanı olacak

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 10:40, Güncelleme: 13.12.2022 - 10:30 951+ kez okundu.
 

Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı Kütahya’nın en farklı mekanı olacak

Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı Kütahya’nın en farklı mekanı olacak

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda yapılan çalışmaları mahalle muhtarı Hasan Hüseyin Yenice ile birlikte inceledi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerinin yaz kış kullanabileceği şekilde hizmete gireceğini ifade eden Başkan Işık, vatandaşlara gösterdikleri sabır için teşekkür etti.Tamamlandığında beş mahalle ile birlikte tüm Kütahya’ya hizmet verecek olan Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nın yaz kış aktif bir şekilde kullanılabileceğini dile getiren Başkanı Işık, vatandaşların en iyisine layık olduğunu ve bu yöndeki çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, gösterilen sabır için teşekkür etti.Kütahya’nın son dönemde büyük değişimlere imza attığını ifade eden Başkan Işık, özellikle çocukların ve gençlerin vakit geçirebileceği sosyal alanlar, park ve bahçelerle birlikte spor tesislerinin mahallelere tek tek kazandırıldığını ve kazandırılmaya devam edeceğini söyledi.
Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı Kütahya’nın en farklı mekanı olacak
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda yapılan çalışmaları mahalle muhtarı Hasan Hüseyin Yenice ile birlikte inceledi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerinin yaz kış kullanabileceği şekilde hizmete gireceğini ifade eden Başkan Işık, vatandaşlara gösterdikleri sabır için teşekkür etti.
Tamamlandığında beş mahalle ile birlikte tüm Kütahya’ya hizmet verecek olan Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nın yaz kış aktif bir şekilde kullanılabileceğini dile getiren Başkanı Işık, vatandaşların en iyisine layık olduğunu ve bu yöndeki çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, gösterilen sabır için teşekkür etti.
Kütahya’nın son dönemde büyük değişimlere imza attığını ifade eden Başkan Işık, özellikle çocukların ve gençlerin vakit geçirebileceği sosyal alanlar, park ve bahçelerle birlikte spor tesislerinin mahallelere tek tek kazandırıldığını ve kazandırılmaya devam edeceğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.